Sveriges mest prisvärda hemsidor för företag? Priser från 249 kr/mån – inklusive allt!

För att kunna erbjuda en prisvärd hemsida till företag har vi effektiviserat vår produktion genom att använda standardprodukter som är noggrant testade. Vi använder WordPress till hemsidorna vi bygger. Detta verktyg är perfekt då det gör det enkelt för våra kunder att själva uppdatera hemsidan direkt i webbläsaren, lika enkelt som att redigera ett word-dokument.

Hemsida företag så här går det till:

Vi har gjort det enkelt att skaffa en ny företagshemsida.

  1. Ni kontaktar oss och lämnar era önskemål.
  2. Vi skapar en snygg och stilren hemsida.
  3. Ni får utbildning i hur ni hanterar hemsidan själva.

Och resultatet? 100% nöjda företagskunder!

design hemsidor wordpress

 

Vi gillar nöjda kunder, då blir det roligare att jobba! Vårt måtto har visat sig fungera bra då många kunder återkommer samt rekommenderar nya kunder till oss. Det är vi väldigt glada för!

Vad säger våra kunder om sina hemsidor?

Jättebra service, de visste precis vad vi var ute efter! Kan verkligen rekommendera dem till andra som vill ha en enkel företags hemsida med bra kvalité.

Joel Engberg – Marketing manager Prime

Grym hemsida! Det var enkelt att arbeta med dem, och vi fick alltid ett bra bemötande! Vi har fått mycket beröm för designen. Perfekt att anlita dem om du ska ha en ny företags hemsida.

Anders Eriksson – Bygg och el-teknik

Låt oss hjälpa er hela vägen med hemsidan och lära er hur ni själva enkelt uppdaterar sidan.

Med en hemsida från oss är målet att ni själva enkelt ska kunna uppdatera och hålla sin hemsida levande, utan att behöva anlita dyra WordPress-konsulter och extern hjälp för lätta ändringar av text och bilder.

Du gör ändringar med verktyget direkt i din webbläsare, det är lika lätt som att redigera ett word dokument eller en officemall på din dator. Sen spar du, och kan direkt se hur din sida ser ut på internet. Enklare kan det inte bli! Du kan till och med redigera hemsidan i mobilen.

företag hemsida

Tilläggstjänster för företags hemsida

Saknar du något? Vi kan leverera det mesta du kan tänkas behöva till din hemsida. Vi kan bli er helhetsleverantör för digitala tjänster. Fler saker vi kan hjälpa dig med är t.ex:

  • Mobilanpassning av hemsidan
  • Fotografering av produkter
  • Bildgallerier eller produktkatalog
  • Sökmotoroptimering av hemsidan
  • Företagssida på Google
  • Skribent för era texter
  • Tryck och print produkter

Har du inte tid eller möjlighet att uppdatera hemsidan själv så kan vi göra det åt dig. De behöver bara ringa eller mejla till oss vad det du vill att vi ska göra, så ordnar vi det.

Vill du att din hemsida skall synas högt upp på Google? Vi kan se till så att din hemsida är sökmotoroptimerad för Google.

Läs mer om våra andra tjänster här.

Alla ska kunna ha råd med en riktigt bra hemsida!

När ni anlitar oss tar vi fram en ny design för er hemsida utifrån de krav ni har, eller så använder vi oss av er gamla hemsida/grafiska profil när vi skapar den nya designen. Vi skapar sedan hemsidan, och lägger in era bilder och texter på sidan så att allt blir snygg och klart. Utifrån era önskemål skapar vi sedan en snygg och stilren hemsida.

Saknar ni texter, bilder, material och innehåll? Säg till oss så hjälper våra webbredaktörer er med att ta fram nytt bra innehåll för hemsidan. Bra bilder är också viktigt för att hemsidan ska se modern och professionell ut.

I vårt grundpaket ingår en design baserad på någon av våra standardmallar. Våra standardmallar håller en hög kvalitet och anpassas efter er grafiska profil och färger så att er hemsida får en unik design. Se vårt portfolio för exempel på hemsidor.

Vi ändrar och designar om tills ni blir helt nöjda! När alla ändringar är gjorda och ni godkänt hemsidan så publiceras den på internet. Därefter håller vi en utbildning med er om hur ni på ett enkelt sätt själva kan hantera hemsidan för att ändra texter, bilder menyer m.m.

Vill ni ha en helt unik design som skiljer sig från våra standardmallar (eller ni kanske vill behålla er gamla design) så kan vi skapa en ny hemsida efter era krav. Beställning sker mot offert.

hemsida företag

Vad ingår mer i hemsida företag?

Förutom en snygg och stilren hemsida så ingår också webbhotell, webmail, besökarstatistik, backup och gratis support.

Läs mer om hur vi arbetar med att ta fram hemsidor och vad vi mer kan erbjuda företag när det gäller digital kommunikation.

Ny företagshemsida?

Nyfiken? Kontakta oss så hjälper vi gärna ditt företag med en snygg hemsida!

Kommentarer är stängda.