Hemsida företag – Är ni i behov av en ny hemsida till ert företag? Vi hjälper er med att ta fram en ny hemsida till ert företag. Vi jobbar med mål att våra kunder ska vara helt nöjda med sina hemsidor!

företag hemsida

Hemsida företag

Vi jobbar tillsammans med dig fram en hemsida med bra resultat som du är nöjd med.

Kostnadsfria förslag – Vi erbjuder våra kunder kostnadsfria förslag på hemsida. Betala bara om du är nöjd!

Fri support – Efter att din hemsida är utvecklad så ingår det fri hjälp under ett års tid.

Hemsidor till företag – Vi erbjuder hemsidor till det lite mindre företaget, vi kan även hjälpa till med tryck och print.

Nöjda kunder – Målet är att du alltid ska vara nöjd! Nöjda kunder gillar vi då de stannar kvar hos oss.

hemsida företag

Hemsidor för företag

Gör som många andra av våra kunder, låt oss ta hand om er hemsida. Genom att låta oss ansvara för att er företagshemsida är uppdaterad och fungerar med backupper och allt annat tekniskt, kan ni fokusera på era kunder och spara tid. Med vårt paket hemsida företag får ni allt som behövs! Vårt mål är alltid att bygga långvariga relationer med våra kunder.

Under vårt portfolio kan du se vilka kunder vi jobbat med tidigare. Vi har arbetat med hemsidor i över fem år, så vi har lång erfarenhet och tar väl hand om din hemsida. Är du i behov av en bra och proffsig hemsida för företaget så kontakta oss så skapar vi en fin hemsida åt dig med.

Företags Hemsida

Företags hemsidor i WordPress

Vi bygger hemsidor i de flesta CMS-system som Joomla, Umbraco, Drupal men de flesta bygger vi i WordPress. WordPress är det i särklass populäraste innehållshanteringsystemet i världen och används på runt 20% av alla hemsidor i världen.

Det är lätt att jobba med WordPress, det är ungefär som att arbetar med en officemall, typ som i t.ex. Microsoft Word. Om du är van med att arbeta med en enkel ordbehandlare så kommer du snabbt komma igång med användandet av WordPress. Du kan enkelt skapa flera sidor och ändra rubriker, texter och bilder. Med en WordPress-hemsida är det bara din egen kreativitet som sätter gränser för hur dina hemsidor blir.

Vill du inte ha en hemsida där du själv enkelt kan redigera information, utan du kanske är ute efter en enkel kampanj-sida? Då brukar vi skapa en enkel sida i vanlig HTML.

Ska du starta webbshop och sälja varor över internet? Då är det en webbshop du behöver. Vi har erfarenhet från att bygga webbshoppar i OpenCart, Magento och Prestashop. Att starta e-handel är inte längre svårt! Kontakta oss på Webbyrå WordPress och berätta vad du är ute efter så hjälper vi dig att lyckas på nätet!

Hemsida företag

Företags hemsidor

Våra företagshemsidor är inte bara fina att se på, de är lätta att använda med. Vårt mål är att skapa enkla och billiga hemsidor och att det inte ska kosta mycket att underhålla sidorna när de är klara, utan det mesta ska kunden klara av att hantera själv.

Vi håller därför alltid fast pris på våra hemsidor. Hos oss ska alla företag tjäna på att låta oss göra om deras hemsida eller skapa en ny. Vi har en effektiv och liten organisation vilket gör att vi kan erbjuda en företagshemsida som är väldigt prisvärd! Vi utgår från kundens och företagets idé och grafiska profil när vi skapar deras företags hemsida.

Hemsida till företag
Märkt på: