Med tusentals WordPress utvecklare som erbjuder sina tjänster, hur du hittar du rätt WordPress-konsult för att hjälpa dig med utvecklingen av en WordPress hemsida?

Att välja rätt WordPress konsult

wordpress konsult

Här är tre saker att tänka på:

  1. Erfarenhet – Välj en utvecklare med lång erfarenhet från WordPress.
  2. Personlighet – Viktigt att du kommer bra överens med webbutvecklaren och att han förstår dina behov och vad det är för typ av hemsida du behöver.
  3. Budget – Fördelen med den växande populariteten för WordPress är att det finns nästan alltid någon som är villig att arbeta på ditt projekt för nästan vilket pris som helst. Problemet är är att du nästan alltid får vad du betalat för.

Anställa mig för WordPress utveckling?

Status : Är tillgänglig från och med januari 2014 – Vill du komma igång ? Kontakta mig!

När jag började med WordPress utveckling 2007, tyckte jag att det var kul och bra att jobba med. Nu idag, över hundra WordPress-projekt senare, har jag fått ett stor erfarenhet av att jobba med publiceringsverktyget.

Saker att tänka på när du ska starta ditt projekt!

  • Projekt Mål – Vad är det du försöker åstadkomma?
  • Tid – När ska ditt projekt vara klart?
  • Budget – Hur stor budget har du?

Andra ställen du kan hitta utvecklare och konsulter
Om du är intresserad av att hitta andra utvecklare, så finns det många utomlands. De är i många fall billigare att anlita, en nackdel kan dock vara att det blir problem med språket och att man missförstår varandra. Fördelen med att jobba med en Svensk WordPress konsult är att du kan få allt på Svenska, och en svensk administation i WordPress vilket underlättar mycket för de som ska jobba i systemet om de inte har stor data vana sen tidigare.

konsult wordpress

Här är några förslag på vart man kan hitta fler WordPress konsulter:

Code Poet Directory – Har en lista med WordPress tjänsteleverantörer hanteras av folket på Automattic, som står bakom WordPress.com. Detta är ett bra ställe att hitta utvecklare och utvecklarteam, som är specialiserade på WordPress utveckling.

WordPress Jobs – The WordPress jobb board. Här kan du lägga upp ett jobb och få erbjudanden från olika WordPress leverantörer. Tänk på vilka poäng de har och se till att be om erfarenhet / referenser i enlighet med den prioritetsnivå du har för projektet.

oDesk – Om du är på en liten budget, är denna marknadsplats ett bra ställe att hitta en kvalificerad WordPress utvecklare som är villig att arbeta för en liten budget. Var särskilt uppmärksam på hur många arbetstillfällen en leverantör har avslutat och de betyg som de har fått från sina kunder.

Vad säger några av våra kunder om oss:

Vi har arbetar med förbättringar av vår skräddarsydda WordPress miljö. Vi har fått hjälp med arkitektur och effektivitet inom WordPress-plattformen som har lett till en minskning av antalet timmar som behövts för att arbeta med hemsidan. Om du letar efter en konsult som kan hjälpa driva effektivitetsvinster för din WordPress plattform, kan jag starkt rekommendera att tala med Webbyrå WordPress.

Anders Ohlsson, Webb Marknadsförare.

Webbyrå WordPress är i en klass för sin egen när det gäller professionalism , kompetens , och enkelhet. Efter att ha arbetat med dem i många år kan jag säga att de har stora kunskaper om WordPress arkitektur och webbdesign.

Sara Karlsson, Senior Consultant Business Consulting.

Jag har jobbat med Webbyrå WordPress i över 3 år och har varit förvånad över deras skicklighet i programmering. Vi har haft många framgångsrika projekt tillsammans.

Joakim Nilsson, Pr strateg.

Webbyrå WordPress var den perfekta konsult för vårt skolas nyhets webbplats. Från början tog de kreativa, design idéer och gjorde sina uppgifter effektivt. Jag rekommenderar dem varmt till de som är intresserad av ett bra samarbete och att ta ett projekt från start till mål.

Jana Isak, skoldistrikt Värmland.

Reda att prata om ditt nästa WordPress projekt?

Då tycker jag att du ska kontakta oss, och skicka med lite information om ditt projekt så jag kan lista ut hur vi bäst kan hjälpa dig. Här finns ett kontaktformulär du kan fylla i för att komma i kontakt med oss. Annars är du självklart välkommen att ringa till oss på Webbyrå WordPress.

Hitta rätt WordPress konsult