Digital fullservicebyrå – Vad behöver ni allra mest?
Vi på Webbyrå WordPress hjälper dig med din totala webbnärvaro!

Vi hjälper våra kunder att lyckas på webben, med kompletta online-lösningar och digital marknadsföring. Från idé, strategi och design till produktion av alla typer av webbprojekt samt förvaltning och drift. Vi skräddarsyr helt unika hemsidor utifrån Era önskemål! Dessutom får du support på köpet! Maila oss för offert.

webbyrå wordpress webdesign

WordPress
WordPress är ett modernt publiceringsverktyg (CMS) med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det är ett av världens största system för att hantera innehåll på webbsidor. WordPress är baserat på öppen källkod och är gratis att ladda ner och använda. Det perfekta verktyget för företag som vill ha en hemsida på internet. Med WordPress kan du enkelt redigera din hemsida direkt på nätet via din webbläsare.

Läs mer om CMS:et på deras svenska WordPress, eller kolla in denna artikel på Wikipedia om WordPress. Se videon nedan som förklarar lite grundläggande om hur wordpress fungerar och hur man kan använda sig av det.

Webbdesign
Vi arbetar med allt från webbdesign, GUI och wireframes till grafisk profil och logotyper. Vi hjälper våra kunder att bygga en digital identitet med en unik och professionell design som gör att du står ut från dina konkurrenter. En bra webdesign som följer er grafiska profil stärker ert varumärke.

WordPress-konsult
Vi är en webbyrå som är specialiserad på WordPress och har lång erfarenhet av publiceringsverktyget. Många företag anlitar oss för att få bra råd och vägledning i hur man ska bygga en bra webbplats i verktyget. Vi finns till hand i ert projekt för att hjälpa till med planering och kunskap som sparar tid och pengar. Med oss som WordPress-konsulter får du goda råd när du behöver dem. Läs mer om hur det är att anlita oss som WordPress-konsulter.

SEO – Analys & rapport
Vi börjar med en nyckelord- och konurrentanalys och därefter kan vi lämna ett pris enligt offert. Att ta en topplacering på Google handlar om ett kontinuerligt arbete. Vi erbjuder hjälp enligt följande: Analys och rapport, Förslag på åtgärder, Löpande uppdateringar.

Hemsida företag
Vårt paket för företagshemsidor där allt ingår! Vi vill att det ska vara enkelt för företag att ha en modern och snygg hemsida. Med vårt paket hemsida företag får företag en helhetslösning där vi tar hand om allt det tekniska, det gör att företaget spar tid. Vi levererar hemsidorna till fast pris, och hjälper er med utbildning i systemet så att ni själva lätt kan ändra texter och bilder på er hemsida.

Sociala medier
Användandet av sociala medier ökar ständigt, då är det viktigt att ni syns där era kunderna befinner sig. Vi hjälper er att stärka ert varumärke i de viktigaste kanalerna som Facebook, Youtube, Twitter, Google+ och LinkedIn. vilket kan eventuellt påverkar er ranking på sökmotorer som Google.

webbyrå wordpress support

Drift av webbplatser
Vi hjälper er med hosting och domäner. Vi driftar allt från e-handelssajter, hemsidor, bloggar och bokningssystem till lastbalanserade VPS-servrar och större webbplatser med krav på hög upptid och driftsäkerhet. De som köper billiga hemsidor av oss betalar en årlig avgift och då ingår webbhotell för drift av webbplatser och e-post. På så sätt får ni som kund en komplett leverantör, som säkerställer att er hemsida fungerar som den ska.