WordPress har nu släppt den första release-kandidaten för WordPress 3.7 som nu är  tillgänglig att ladda ner!

I  WordPress 3.7 har teamet gjort vissa justeringar av uppdateringarna för att göra det mer tillförlitligt än någonsin. Teamet tror att leveranstid för WordPress 3.7 blir nästa vecka, men teamet behöver din hjälp för att komma dit. Så om du inte har testat  WordPress 3.7 ännu, tycker jag att du ska ladda ner det och testa. Men gör det inte på en viktig webbplats som är i drift, om du inte är väldigt äventyrlig! Vi på Webbyrå WordPress har testat den nya versionen och tycker den har en del bra förbättringar på administrationspanelen.

Viktigt att uppdatera!

När en ny version kommer är det viktigt att uppdatera sin hemsida WordPress för att ha de senaste säkerhetsinställningarna. Man bör alltid se till att man håller sin installation uppdaterad och att man tar bort plugins och teman som man inte använder.

WordPress 3.7 introducerar automatiska bakgrunds uppdateringar för säkerhet och mindre uppdateringar ( som att uppdatera från 3.7 till 3.7.1 ) . Dessa är verkligen lätt att testa – RC 1 kommer att uppdateras var 12: e timme eller så, till den senaste utvecklingsversionen, och sedan uppdateras versionen automatiskt. Hittar du något fel eller en bugg så kan du rapportera det till WordPress teamet. Vänligen posta ett inlägg i forumet under Alpha/Beta området i supportforumet. Om några kända problem kommer upp , kommer du att kunna hitta dem här.

Hittat en bugg?

För att testa WordPress 3.7 RC1 , ladda ner WordPress Beta Tester plugin. Eller så kan du ladda ner release-kandidaten här. Vill veta mer om vad som är nytt i WordPress 3.7 kolla i adminpanel i din WordPress installation efter att du uppdaterat den. Där kan du också se om din installation kommer att göra automatiska uppdateringar i bakgrunden. WordPress kommer inte automatiskt att uppdateras, om du till exempel använder versionshantering som Subversion eller Git.

Utvecklare bör testa sina plugins och teman mot WordPress 3.7 så att om det finns ett kompatibilitetsproblem, kan det lösas innan den slutgiltiga versionen släpps.Se till att posta i  deras supportforum om du  har några frågor.

Anlita en WordPress-konsult?

Om du är osäker på hur du ska göra uppdateringarna själv, så kan det vara bra att anlita en duktig WordPress konsult för hjälp med uppdateringarna. Då ser konsulten till att din hemsida uppdateras med de senaste säkerhetsuppdateringarna.

WordPress 3.7 Release Candidate
Märkt på: