Vi är en kreativ WordPress-webbyrå i Stockholm. Vi skapar snygga hemsidor i WordPress med unik design och funktioner efter era behov.

Hemsida i WordPress

Vi bygger hemsidor med CMS-verktyget WordPress. Det gör vi till fast pris så att det blir lättare för företagare att beräkna kostnaden för hemsidan. De flesta hemsidor vi bygger idag är mobilanpassade med responsive design, och funkar lika bra i mobilen, surfplattan som datorn hemma.

Mobil-hemsida wordpress

Varför välja en WordPress hemsida av oss?

 1. Fasta priser gör så att det blir lätt att se över de totala kostnaderna.
 2. Service vi är alltid lätta att komma i kontakt med och målet är alltid 100% nöjda kunder.
 3. Säker plattform WordPress är idag väldens mest använda system.
 4. WordPress hemsida gör att det blir lätt för att själva ändra innehåll på er hemsida.

Vad ingår i våra WordPresshemsidor?

 • Hemsida i CMS-verktyget WordPress
 • Utbildning i hur ni hanterar er hemsida
 • Unik design av hemsidan
 • Responsiv design (mobilanpassad)
 • Test och publicering av hemsida
 • Design av undersidor
 • Unik layout
 • Besökarstatistik med statistikverktyget Google Analytics

Kostnad från 12 900 ex. moms

mobile-man wordpress

Vad säger våra kunder?

Eftersom vi vet att alla säger att de är duktiga på WordPress, tänkte vi att vi skulle låta några av våra kunder berätta om hur de ser på att samarbeta med oss.

Jag har arbetat med Webbyrå-WordPress flera gånger och de har levererat som utlovat. Kan inte vara mer än supernöjd med deras tjänster! De har anpassat sig till våra krav på ett kostnadseffektivt sätt med hög kvalité.
Martin Johansson, Hemteknik Ab

Grym hemsida med koll på det mesta! Är kul att få arbeta tillsammans med er.
Anderas Nilsson, Entreprenör

Valde en hemsida och kan verkligen rekommendationer deras tjänster till andra som behöver en sajt. Inte bara fick vi bra råd och tips, utan vi fick det till ett väldigt bra pris! Jag kan varmt rekommendera dem till andra.
Sofia Andersson, Projektledare SoftPower

Jag rekommenderar alla som behöver en WordPress hemsida att arbeta med Webbyrå-WordPress.
Anna Strömberg, CEO Antigra

WordPress är Värdens bästa CMS

WordPress är idag världens mest populäraste CMS system och används på ca 20% av alla hemsidor i världen. Inte konstigt att vi har valt att fokusera på det systemet! Vi bygger samtliga av våra sidor i det och är experter på WordPress, det har gjort att vi blivit väldigt effektiva och kan erbjuda hemsidor till mycket konkurrenskraftiga priser.

design hemsidor wordpress

Med WordPress blir det lätt att ändra bilder och texter på din hemsida, är du hemma i officepaketet vet du hur du ska redigera ett worrd-dokument, svårare än så behöver det inte vara att hantera din hemsida själv. Läs mer om WordPress för företag här.

Hemsida i WordPress till fast pris

Vi erbjuder hemsidor i WordPress till ett fast pris. WordPress är det mest använda CMS-verktyget (Content Management System) i världen. WordPress har genom åren gått från ett enkelt bloggverktyg till att bli värdens största CMS-system.

hemsida

Varför erbjuda hemsidor till fasta priser?
Vi vill att ni som kund inte ska behöva känna er osäkra på vad er nya hemsida kommer att kosta att ta fram och vad kostnaden för support webbhotell & domän blir. Det gör att ni som kund alltid vet vad det kommer att kosta och ni slipper oönskade extrakostnader, då ni har full koll med fast pris. För att vi ska kunna jobba med fasta priser har vi tagit fram en arbetsprocess där vi standardiserat de flesta stegen, det gör att vi kan leverera i tid och till avtalat pris.

Varför ska ni anlita oss?
Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara nöjda och känna sig trygga med oss som leverantör. Genom åren har vi lärt oss att nöjda kunder är bra kunder som återkommer samt rekommenderas oss till nya kunder, det gillar vi.

hemsida wordpress

Fördelar med en WordPress hemsida?

1. Användarvänligt administrationsgränssnitt
WordPress administrationsgränssnitt är väldigt lätt att använda! Att ändra bilder och texter är lika lätt i WordPress som det är i ett word-dokument. Lika lätt är det att lägga till nya funktioner med widgets/plugins till att ändra i menyer & rubriker. Allt detta kan du ordna själv utan att behöva anlita en webbutvecklare eller en WordPress konsult.

2. Kodning enligt webbstandard
WordPress skapas gemensamt i ett stort community som bidrar med kod och översättningar. För att de ska kunna jobba på ett smidigt och effektivt sätt, följer allt enligt samma kod standard. Det gör att hemsidan blir har en plattform som är framtidssäker.

3. Sökmotoroptimerat
WordPress är ett välbyggt system vilket brukar märkas i sökmotorer som Google. Systemet är väldigt sökmotoroptimerat från start och kan bli ännu bättre med några plugins. Inte konstigt att systemet väljs av många företag som vill synas högt upp i sökresultaten.

4. WordPress Plugins
WordPress har ett stort utbud av ca 33 000 olika plugins. Det gör att det flesta funktioner som du vill ha redan är utvecklade och bara behöver laddas ner och konfigureras för att de ska fungera som du vill. Det gör att det går snabbt att utveckla hemsidor med WordPress.

5. Säker plattform
WordPress uppdateras ofta och har en plattform med många användare som textar systemet, det gör att buggar och säkerhetshål snabbt upptäcks och rättas till.

6. Lätt att få hjälp
Det finns många som kan WordPress och som kan hjälpa dig om du får problem, det finns forum och guider på nätet att ta del av för att lära sig. Vill man vidareutveckla sin hemsida så behöver man inte anlita samma webbyrå som byggde sidan från början utan man kan gå till en annan webbyrå som man föredrar eller anlita en fristående WordPress konsult.

7. WordPress är gratis
Gratis hemsida? Med WordPress är det möjligt, om du vill lära dig själv och har tid. En av de stora styrkorna med att WordPress har fått en sån stor popularitet är att det är bygg med öppen källkod (open-source) och är gratis att ladda ner och ändra efter dina egna behov utan att du behöver någon licens. Med WordPress kan du alltså få en gratis hemsida! Det är ett konkurrenskraftigt skäl att börja använda en WordPress hemsida.

Skapa Egen Hemsida Med WordPress

Här är en guide framtagen av Surftown som visar hur du själv kan starta en enkel hemsida med WordPress på ett webbhotell. Du behöver inte behöva kunna skriva en ända rad HTML-kod för att kunna skapa din egen WordPress hemsida.

Kommentarer är stängda.